Scoici coapte cu nuci
Scoicile coapte cu nuci durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 143 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită piper, usturoi, jumătăți de nuc și suc de lămâie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Scoici Coapte, Scoici Coapte, și Scoici Coapte Oreganata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați untul în vasul unui robot de bucătărie și adăugați ceapa, usturoiul, 3 lingurițe de suc de lămâie și coaja de lămâie. Pulsul se amestecă.
Transferați amestecul într-un castron; adăugați nucile și condimentați cu sare și piper.
Adăugați pesmetul și amestecați pentru a se amesteca; da deoparte.
Încălziți 1/2 cană de apă într-o tigaie mare până la fierbere.
Așezați scoici în tigaie și acoperiți cu un capac.
Lăsați scoicile să se aburească timp de 3 minute sau până când unele dintre scoici încep să se deschidă.
Scoateți scoicile din tigaie și lăsați-le să stea până când sunt suficient de reci pentru a le manipula. Scoateți cojile de scoici deschise folosind un cuțit de unt, îndepărtați și aruncați coaja superioară. Folosiți un cuțit mic pentru a desprinde corpul scoicii de coajă. Mulează ușor o parte din amestecul de pesmet în fiecare dintre cochilii, astfel încât corpul scoicii să fie oarecum acoperit. Aranjați-le într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 10 minute.
Preîncălziți broilerul și fierbeți-le un minut, urmărindu-le constant, astfel încât să nu ardă.
Stropiți cu restul de 1 linguriță de suc de lămâie. Acoperiți fiecare scoică cu pătrunjel.
2013 John B. Sanfilippo & Son, Inc. Fisher este o marcă înregistrată a John B. Sanfilippo & Son, Inc.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Scoici în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Marele curte Blanc de Blancs Brut]()
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.