Scoici coapte cu andive

Scoici coapte cu andive
Această rețetă face 2 porții cu 166 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă $1.42 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile coapte cu andive ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de scoici de mare, unt, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați pentru andive coapte cu hamsii și cimbru, Andive Belgiene La Cuptor Cu Șuncă Și Brânză, și Cicoare/andive la cuptor cu pui într-un sos de salvie și muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. tapetați două feluri de mâncare mici gratinate sau o caserolă medie cu frunze de andive. Punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați vasele gratinate pe o foaie de copt și prăjiți timp de 10 minute. Se acoperă cu scoici, se condimentează cu sare și piper și se întorc scoicile în untul topit acum în fundul fiecărui fel de mâncare. Reveniți la cuptor și continuați să coaceți până când scoicile sunt fierte, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Serviți imediat cu pene de lămâie și pâine pentru a înmuia untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Revista