Scoici coapte cu andive
Această rețetă face 2 porții cu 166 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă $1.42 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile coapte cu andive ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de scoici de mare, unt, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați pentru andive coapte cu hamsii și cimbru, Andive Belgiene La Cuptor Cu Șuncă Și Brânză, și Cicoare/andive la cuptor cu pui într-un sos de salvie și muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. tapetați două feluri de mâncare mici gratinate sau o caserolă medie cu frunze de andive. Punct cu unt.
Așezați vasele gratinate pe o foaie de copt și prăjiți timp de 10 minute. Se acoperă cu scoici, se condimentează cu sare și piper și se întorc scoicile în untul topit acum în fundul fiecărui fel de mâncare. Reveniți la cuptor și continuați să coaceți până când scoicile sunt fierte, cu aproximativ 8 minute mai mult.
Serviți imediat cu pene de lămâie și pâine pentru a înmuia untul topit.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.