Scoici braconate cu vinaigretă de tarhon
Dacă $2.22 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoicile braconate cu vinaigretă de tarhon ar putea fi o extraordinară fără gluten, primar și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 203 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână săgeată, sare și piper, stoc de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Scoici arse peste Micro verdețuri cu vinaigretă de tarhon portocaliu cu homar Braconat cu unt, Spaghete Cu Scoici De Dafin, Praz Și Tarhon, și Scoici de mare cu cireșe proaspete și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, aduceți vinul, bulionul de pește și șalota la fierbere.
Adăugați scoicile într-un singur strat și fierbeți la foc moderat, rotind o dată, până când sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Transferați scoicile pe o farfurie și păstrați-le la cald.
Aduceți 1/2 cană din lichidul de braconaj la fiert într-o cratiță.
Se amestecă săgeata dizolvată și se gătește la foc moderat până se îngroașă ușor.
Se ia de pe foc, se amestecă uleiul și oțetul și se condimentează cu sare și piper.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea verde doar până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Întindeți fasolea pe 4 farfurii. Tăiați gros scoicile și puneți-le pe fasole.
Stropiți cu vinaigreta, garnisiți cu roșia și tarhonul și serviți.