Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc
Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 225 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Dacă aveți unt de pământ, scoici de mare, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici arse cu usturoi Beurre Blanc, Scoici arse cu roșii Beurre Blanc, și Scoici coapte cu o roșie și ciocolată albă Beurre Blanc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie mare, topiți 1 lingură de unt la foc mediu-mare. Gatiti scoicile in unt aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumenesc la exterior si alb si opac in interior.
Scoateți scoicile pe placa de servire; acoperiți pentru a se menține cald.
Adăugați usturoi, șalotă, vin și oțet în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele maro. Gatiti pana cand lichidul este redus la mai putin de jumatate. Reduceți căldura la minim; adăugați 4 linguri de unt. Gatiti si amestecati pana se topeste untul.
Adăugați restul de 3 linguri de unt; gatiti si amestecati pana cand sosul este ingrosat si cremos.
Apăsați sosul prin strecurătoare fină; aruncați solidele.
Se toarnă sosul peste scoici.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.