Scoici arse cu sos de rodie

Scoici arse cu sos de rodie
Scoicile arse cu sos de rodie este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 121 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, semințe de rodie, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Scoici arse cu un strop de rodie, Scoici arse cu sos de Grapefruit, și Scoici wok cu sos de mandarină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți sucul din jumătățile de rodie folosind un alezor de citrice sau un storcător pentru a măsura 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
StorcătorStorcător
2
Combinați sucul, oțetul, sosul de soia, 1/8 linguriță de piper negru și ardeiul roșu într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe până se reduce la jumătate (aproximativ 15 minute), amestecând frecvent. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Clătiți scoici; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați scoici cu sare, zahăr și 1/8 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
ZahărZahăr
SareSare
6
Adăugați scoici în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Aranjați 1/2 cană de năsturel pe fiecare dintre cele 6 farfurii; împărțiți scoicile uniform între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de sos; se presară cu 2 linguri de semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
SemințeSemințe

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista