Scoici arse cu praz și unt de lămâie chilli
Rețeta scoicile arse cu praz și unt de ardei iute de lămâie ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 20 minute. Pentru $7.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 793 calorii, 10g de proteine, și 65g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Super Bowl. 156 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână unt de pachet, pătrunjel, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Scoici Arse În Sos De Unt De Lămâie, Scoici arse cu sos de lămâie cu unt rumenit, și Scoici arse cu varză și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru unt, amestecați toate ingredientele împreună într-un castron mare, apoi bateți bine cu o lingură de lemn până când nu mai rămân bucăți de unt. Lingurați pe o foaie mare de folie alimentară, apoi înfășurați bine în formă de cârnați. Se răcește până se întărește (sau se pune la congelator dacă nu aveți timp).
Configurați o tigaie cu un abur sau suspendați o strecurătoare rezistentă la căldură deasupra unei tigaie.
Tăiați prazul pe jumătate pe lungime, apoi tăiați-l în fâșii lungi, aproximativ grosimea tagliatelle. Acoperiți, apoi aburiți timp de 6 minute până se înmoaie, fără semne de scârțâit. Se condimentează, apoi se lasă deoparte.
Uscați scoicile pe hârtie de bucătărie și condimentați.
Încălziți o tigaie grea, apoi adăugați uleiul. Odată fierbinți, adăugați scoicile, ținându-le aproape, acest lucru ajută părțile laterale să rămână drepte și înalte, mai degrabă decât să se lase. Sfârâie timp de 2 minute până se caramelizează și poți vedea căldura târându-se în exterior. Întoarceți cu un cuțit de paletă, apoi prăjiți încă 1 min. Scoateți focul, apoi adăugați câteva felii bune de unt în tigaie, lingând peste scoici pe măsură ce se topește.
Pentru a servi, înfășurați un cuib de praz cald în centrul a 4 farfurii, acoperiți fiecare cu 3 scoici, lingură peste sosul de unt (pare inteligent scurs în jurul farfuriei), apoi presărați cu pătrunjelul rămas. Strângeți puțin suc de lămâie înainte de a vă băga.