Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici, ardei iute și Pizzan de pătrunjel. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 772 calorii, 23g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 de ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sare kosher, drojdie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Merluciu cu scoici și pătrunjel, Orecchiette cu scoici, ardei iute și pătrunjel, și Linguine Cu Scoici Și Rețetă De Pătrunjel.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți aluatul de pizza din frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
3
Puneți 1/4 cană de ulei într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se adaugă ceapa și se sotează până se limpezește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați usturoiul, frunza de dafin și un vârf de fulgi de chili. Reduceți căldura la minim și gătiți cu 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați vin și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați scoici, acoperiți oala și gătiți până când încep să se deschidă, aproximativ 10 minute. Pe măsură ce se deschid, folosiți clești pentru a le transfera într-un castron mare. Când toate scoicile sunt gătite și răcite, scoateți carnea și aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se fierbe lichidul lăsat în oală până se reduce la o glazură groasă, siropoasă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați smântână și continuați să fierbeți până când amestecul este redus cu un sfert, cu 10 până la 15 minute mai mult. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Luați o coajă de pizza și praf suprafața cu făină. Formați aluatul într-o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
11
Lucrând rapid, vopsiți întreaga suprafață a pizza cu un sfert din glazura de scoici. Împrăștiați o duzină de scoici peste pizza și presărați cu fulgi de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Dressing Japonez De Susan Preparat
12
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
13
Așezați coaja în cuptorul de cărămidă. Glisați de pe coajă. Urmăriți pizza și continuați să o rotiți în cuptor până când toate părțile crustei se bulează, permițând câteva bule negre, dar nu prea multe. (Aproximativ 2 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți pizza din cuptor și presărați cu fulgi de chili și împrăștiați cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Repetați cu bilele și toppingurile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
16
Dacă utilizați drojdie proaspătă, amestecați 1 1/2 căni de apă rece și drojdie împreună într-un mixer electric până când drojdia este dizolvată. Dacă utilizați drojdie activă uscată, amestecați apa și drojdia și lăsați să stea până când drojdia este spumoasă, aproximativ 5 minute. Bateți în făină și sare și amestecați cu cârligul de aluat până când aluatul se reunește pentru a forma un aluat neted, ușor elastic, 2 până la 3 minute. Nu frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Drojdie Proaspătă
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
17
Așezați aluatul într-un vas acoperit cu ulei, acoperiți ușor cu plastic și păstrați-l la frigider timp de cel puțin 24 de ore și până la 3 zile pentru a dovedi. La Franny ' s îl lăsăm să se dovedească timp de 48 de ore, moment în care simțim că aluatul are textura și aroma optime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
18
Când sunteți gata să faceți pizza, împărțiți aluatul în 4 bucăți egale și formați în bile. Întoarceți aluatul la frigider pentru a vă odihni timp de 4 până la 6 ore sau până la nevoie, până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
19
Scoateți aluatul și lăsați-l să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de utilizare (scoateți aluatul din frigider în timp ce preîncălziți piatra de pizza). Îl puteți lăsa să stea mai mult, atâta timp cât nu devine prea moale și floppy, ceea ce va face dificilă modelarea. Aluatul moale este, de asemenea, mai probabil să se lipească de foaia de prăjituri sau de coaja de pizza, ceea ce face mai greu să alunece pe piatră. Dacă aluatul devine prea moale, lipiți-l înapoi la frigider timp de aproximativ 10 minute pentru a-i oferi șansa de a se întări. Forma și partea de sus conform instrucțiunilor din rețeta de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.