Scobit: Morcov Halvah Inghetata
Reteta scobit: morcov Halvah inghetata ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 2 ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 206 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți tahini, gălbenușuri de ou, scorțișoară picantă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Șofran și morcov halva, Înghețată Halva, și Cremă de halva de grâu.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați smântână, lapte, morcovi, ghimbir, tahini și condimente la foc mediu.
Se încălzește la foc mic, amestecând din când în când, timp de 15 până la 20 de minute, până când morcovii și ghimbirul s-au înmuiat.
Adăugați sare în ciuperci mici după gust.
Scoateți cuișoarele și cardamomul.
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt bine combinate și mai deschise la culoare. În timp ce bateți, adăugați două-trei oale de amestec de cremă în castron până când fundul se simte cald. Apoi întoarceți amestecul de ouă în oală și amestecați la foc mediu până când puteți glisa o linie curată prin baza de pe spatele unei linguri, aproximativ 5 minute.
Transferați baza într-un blender și pur și simplu până la neted, aproximativ 2 minute (scoateți capacul mic de pe capacul blenderului și acoperiți gaura cu un prosop de bucătărie pentru a preveni exploziile).
Se toarnă baza într-un castron și se răcește peste noapte.
Putinei conform instrucțiunilor mașinii dumneavoastră. În ultimul minut de agitare, adăugați fisticul.
Serviți imediat pentru servire moale sau răciți încă două ore pentru înghețată mai fermă.