Schnitzel De Pui Fără Gluten

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Schnitzel de pui fără Gluten ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 518 calorii, 59G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Dacă aveți la îndemână folie de plastic, piept de pui, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Chili De Pui Alb {Fără Lactate, Fără Cereale, Fără Gluten Și Paleo}, Salată De Pui Chinezească Fără Gluten, Fără Lactate, Fără Zahăr, și Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Schnitzel De Pui Fără Gluten
Ingrediente2 lbs piept de pui dezosat fără piele (4 sâni mari)2 oue1 cană făină de migdale1 / 4 cană amestec de condimente za ' atar (sau înlocuitor)1 lingură paprika1 / 2 linguri semințe de susan
Ulei pentru prăjit (alegeți unul cu un punct de fum ridicat, cum ar fi semințele de struguri)pene proaspete de lămâie pentru garnitură
Za ' atar Substitut2 linguri de fulgi de pătrunjel, linguriță de mentă zdrobită uscată și 1 lingură de semințe de susan
De asemenea, veți avea nevoie de
Folie de Plastic, ciocan, tigaie, prosoape de hârtie
Timp De Pregătire: 20 De Minute