Scampi de creveți cu Linguini

Scampi de creveți cu Linguini
Scampi de creveți cu Linguini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 475 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de pătrunjel, vin, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Încercați Scampi de creveți cu Linguini, Scampi și Linguini de creveți în stil grecesc, și Linguini cu creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru paste, puneți o oală mare cu apă pe aragaz pentru a fierbe. Când a ajuns la fierbere, adăugați câteva linguri de sare și linguini. Se amestecă pentru a vă asigura că pastele se separă; acoperi. Când apa revine la fierbere, gătiți timp de aproximativ 6 până la 8 minute sau până când pastele nu sunt destul de gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți pastele rezervând 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
4
Între timp, într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt în 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se sotează șalotele, usturoiul și fulgii de ardei roșu (dacă se utilizează) până când șalotele sunt translucide, aproximativ 3 până la 4 minute. Condimentați creveții cu sare și piper; adăugați-le în tigaie și gătiți până devin roz, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți creveții din tigaie; se lasă deoparte și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați vin și suc de lămâie și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VinVin
8
Adăugați 2 linguri de unt și 2 linguri de ulei. Când untul s-a topit, întoarceți creveții în tigaie împreună cu pătrunjelul și pastele fierte și apa rezervată pentru paste. Se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Paste FiertePaste Fierte
ApăApă
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Stropiți puțin mai mult ulei de măsline și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista