Scaloppine de vițel cu pătrunjel ofilit, lămâie și Susan

Scaloppine de vițel cu pătrunjel ofilit, lămâie și Susan
Scaloppine de vițel cu pătrunjel ofilit, lămâie și susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $6.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 518 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, scaloppină de vițel, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Scaloppine De Vițel Cu Lămâie, Capere Și Praz, Cotlet De Vițel Cu Lămâie-Pătrunjel La Grătar, și Piccata de vițel cu lămâie, capere și sos de unt de pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați usturoiul și hamsiile și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați pătrunjelul și gătiți la foc moderat, aruncând, până se ofilesc, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Adăugați sucul de lămâie și untul și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
6
Scoateți pătrunjelul de pe foc și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Așezați o foaie de copt cu margini lângă aragaz. Condimentați vițelul cu sare și piper și praf cu făină, scuturând excesul. Într-o tigaie mare, încălziți 1/8 inch de ulei vegetal până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Adăugați 3 din scaloppine de vițel și gătiți la foc mare până se rumenesc, 1 minut. Întoarceți și gătiți timp de 30 de secunde mai mult, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
9
Transferați pe foaia de copt. Repetați cu vițelul rămas, adăugând mai mult ulei și reglând căldura după cum este necesar. Aruncați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Se toarnă orice suc de vițel acumulat în pătrunjel și se reîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
11
Transferați vițelul în farfurii și lingurați pătrunjelul și sosul deasupra; se presară cu semințele de susan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista