Scallopini de pui Meghann
Meghann ' s Chicken Scallopini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 438 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de canolan, ceapă, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este bine. Încercați Scallopini De Pui, Scallopini De Pui, și Scallopini De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează pieptul de pui cu sare și piper negru. Aranjați puiul în tigaie și prăjiți tigaia până se rumenesc, nu mai sunt roz în centru, iar sucurile curg limpede, aproximativ 10 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Transferați puiul într-un platou mare și acoperiți cu folie de aluminiu.
Întoarceți tigaia în aragaz și reduceți focul la mediu. Se amestecă usturoiul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Amestecați vinul alb și răzuiți orice bucăți maro din tigaie cu o spatulă.
Adăugați bulionul de pui și continuați să gătiți și amestecați până când lichidul s-a redus, aproximativ 5 minute. Se amestecă smântâna grea și făina; gătiți și amestecați până se îngroașă. Puneți puiul cu sosul înainte de servire.