Scallopine de pui cu salvie și brânză Fontina

Scallopine de pui cu salvie și brânză Fontina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici de pui cu salvie și brânză Fontina. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $ 2.05 pe portie. O porție conține 323 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de salvie, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scallopine de pui cu sos de salvie cu unt de lămâie, Mini Sage-și-Fontina sandwich-uri cu brânză la grătar, și Mămăligă Cu Pui Mărunțit, Fontina Și Sos De Unt De Salvie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: scobitori.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Așezați Cotletele de pui pe o suprafață de lucru curată, cu capătul îngust orientat spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
4
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Așezați o frunză de salvie în cruce pe fiecare dintre bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Presărați fiecare dintre bucățile de pui cu 1/2 uncie (aproximativ 2 linguri) de brânză fontina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Rotiți puiul și sigilați cu una sau două scobitori. Încălziți uleiul de măsline și cățelul de usturoi înjumătățit într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până când usturoiul este parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați puiul. Se rumenesc puiul pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Scoateți puiul din tigaie și îndepărtați și aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați vinul și fierbeți timp de 2 minute în timp ce răzuiți bucățile maronii de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Între timp, combinați roșiile și fulgii de ardei roșu într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați amestecul de roșii la vinul redus din tigaie. Se fierbe timp de 5 minute pentru a lăsa aromele să se căsătorească. Întoarceți puiul în tigaie. Fierbeți puiul în sosul de roșii timp de 10 minute. Întoarceți puiul și fierbeți până la fiert, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Scoateți puiul din tigaie. Condimentează sosul de roșii cu sare și piper. Puneți sosul de roșii pe farfurii de servire sau pe un platou de servire. Feliați puiul în runde de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Scoateți scobitorii.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
14
Puneți puiul peste sos și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Porții: 4 (principal); calorii: 470; grăsime totală 20 grame; grăsimi saturate: 6 grame; proteine: 9 grame; carbohidrați totali: 9 grame; zahăr: 5 grame fibră: 2 grame; Colesterol: 160 miligrame; Sodiu: 1.333 miligrame
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista