Scallopine de pui cu Moreluri și legume de primăvară

Scallopine de pui cu Moreluri și legume de primăvară
Scallopine de pui cu Morels și legume de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Primăvară. Un amestec de sparanghel, sherry, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 56%. Încercați Scallopine de pui cu Moreluri și legume de primăvară, Penne Cu Moreluri Și Legume De Primăvară, și Cina în seara asta: caserolă de pui cu Moreluri, fasole Fava și cartofi de primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui și sherry la fiert într-o cratiță mică; adăugați mai multe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
3
Scurgeți ciupercile într-o sită căptușită cu pânză de brânză peste un castron, rezervând lichid de înmuiere. Clătiți ciupercile; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
4
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
5
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
6
Combinați făina și pudra de Porcini într-un vas puțin adânc. Dragă pui în amestec de făină. Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați pui; gatiti 1 minut pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
8
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați lichidul de înmuiere a ciupercilor și sparanghelul în tigaie; gatiti pana cand lichidul se reduce la 1/4 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați puiul, mazărea și ingredientele rămase în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista