Scallopa al Pizzaiolo

Scallopa al Pizzaiolo
Scallopan al Pizzaiolo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 554 calorii, 37g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, cotlet de vițel, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cotlet De Vițel Pizzaiolo.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, amestecați făina cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Bucăți de vițel de dragare în amestec de făină și lăsate deoparte. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la fumat. Agitați excesul de făină din vițel și puneți bucățile în tigaie. Gatiti pana se rumeneste pe o parte, aproximativ 5 pana la 6 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți bucățile de vițel și turnați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie și degresați, răzuind ușor cu o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile maronii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați sosul de roșii și dați la fiert. Înlocuiți vițelul în tigaie și acoperiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați 2 bucăți de mozzarella proaspătă peste fiecare bucată de vițel și puneți tigaia într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 6 până la 8 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți tava din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați vițelul pe platou, înconjurați-l cu sos, presărați oregano proaspăt și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista