Scallopa al Pizzaiolo
Scallopan al Pizzaiolo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 554 calorii, 37g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, cotlet de vițel, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cotlet De Vițel Pizzaiolo.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, amestecați făina cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Bucăți de vițel de dragare în amestec de făină și lăsate deoparte. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la fumat. Agitați excesul de făină din vițel și puneți bucățile în tigaie. Gatiti pana se rumeneste pe o parte, aproximativ 5 pana la 6 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 5 minute.
Scoateți bucățile de vițel și turnați ulei.
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie și degresați, răzuind ușor cu o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile maronii.
Adăugați sosul de roșii și dați la fiert. Înlocuiți vițelul în tigaie și acoperiți cu sos.
Așezați 2 bucăți de mozzarella proaspătă peste fiecare bucată de vițel și puneți tigaia într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 6 până la 8 minute sau până când brânza este topită.
Scoateți tava din cuptor.
Așezați vițelul pe platou, înconjurați-l cu sos, presărați oregano proaspăt și serviți.