Scallop Ceviche

Scallop Ceviche
Snappy Scallop Ceviche este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 646 calorii, 19g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți scoici de dafin, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până porumb ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Scallop Ceviche, Scallop Ceviche, și Scallop Ceviche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Spălați cartofii dulci și puneți-i într-o cratiță adâncă cu apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se scoate de pe foc, se scurge și se lasă să se răcească suficient pentru a se manipula. Îndepărtați pielea, feliați-o în bucăți de 1/2 inch și lăsați-o deoparte.
5
Așezați scoicile de dafin într-un bol mediu și aruncați ușor cu sucul de lămâie. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici De DafinScoici De Dafin
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Așezați nuca de cocos pe o foaie de copt cu margini și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute, amestecând la fiecare câteva minute, astfel încât nuca de cocos să se prăjească uniform. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Scurgeți scoicile și transferați-le într-un castron curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Adăugați ceapa, jalapenos, stafidele, nuca de cocos prăjită, laptele de cocos, cilantro tocat, oregano și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
9
Se amestecă bine și se dă la frigider cel puțin 30 de minute și până la 3 ore.
10
Se presară cu frunze de coriandru și nuca de cocos prăjită rezervată și se servește cu Canchita pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1
Încălziți canola sau uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați porumbul chulpe, acoperiți oala și reduceți focul la mediu. După ce auziți sâmburii pop (cum ar fi popcornul), agitați vasul puternic pentru a preveni arderea boabelor de pe fund. Odată ce popping-ul încetinește, după aproximativ 8 până la 10 minute, scurgeți canchita într-o strecurătoare și frecați cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei. Condimentează cu sare în timp ce porumbul este încă cald și servește cu Ceviche de scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista