Savuroase Kalamata Cheesecake Pătrate
Această rețetă face 36 de porții cu 99 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, nuci pecan, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Kalamata Cheesecake Aperitiv, Pătrate De Pui Cu Semilună Savuroasă, și Pătrate De Pui Cu Semilună Savuroasă.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente; se amestecă bine. Apăsați ferm amestecul de firimituri într-o tigaie pătrată de 9" ușor unsă, căptușită cu folie.
Coaceți la 350 timp de 12 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Bateți crema de brânză, smântâna, făina și condimentele la viteza medie a unui mixer electric până se omogenizează.
Adăugați oul și gălbenușul de ou, pe rând, bătând doar până se omogenizează. Se amestecă măslinele feliate și rozmarinul tocat; se toarnă umplutura în crustă coaptă.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau doar până când este ferm. Se răcește la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți.
Pentru a servi, ridicați folia din tigaie și tăiați cheesecake-ul în pătrate.
Garnisiți platoul de servire, dacă doriți.