Savannah Papioane
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Savannah papioane ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. Această rețetă servește 20 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 180 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pastă de migdale, zahăr brun ferm, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Savannah Papioane, Savannah Red Rice, și Savannah Red Rice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1/2 cană pastă de migdale, gălbenușul de ou, zahărul brun și laptele la viteză medie cu un mixer electric până se combină bine. (
Amestecul va fi foarte rigid.) Retrase din circuitul agricol.
Desfaceți produsele de patiserie și rulați-le pe o suprafață ușor făinată într-un pătrat de 14 inci; tăiat în jumătate.
Apăsați ușor și uniform amestecul de migdale peste un dreptunghi.
Așezați dreptunghiul rămas deasupra umpluturii.
Tăiați patiseria transversal în paisprezece benzi late de 1 inch; tăiați fiecare bandă în jumătate pentru a face 28 de bucăți.
Răsuciți fiecare piesă de două ori.
Așezați răsucirile la aproximativ 2 centimetri distanță pe foi de copt ușor unse. Bateți ușor albusul de ou și periați uniform pe fiecare răsucire.
Se presară uniform cu zahăr granulat.
Coaceți la 400 timp de 12 până la 15 minute sau până la auriu.
Transferați în grătar pentru a se răci.
Serviți cu sos de ciocolată, dacă doriți.