Saut vinete și carne de porc în sos de roșii pe orez

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele și carnea de porc în sos de roșii pe orez. Această rețetă fără gluten servește 3 și costă $3.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 853 calorii. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de ceapă, pastă de usturoi, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet de porc dezosat saut cu sos de roșii-salvie, Saut Penne De Vinete Cu Sos De Chili Sunburst, și Carne de porc prăjită lent cu sos de Curry de nucă de cocos, tortilla de porumb, Salsan de roșii proaspete peste orez Basmati pentru rețete similare.