Saut Tilapia cu sos de lămâie-piper
Saut Tilapia cu sos de tigaie cu lămâie-piper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 3,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 258 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți fileuri de talpă, sare, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum tilapia cu sos de boabe de piper cu lămâie, Sănătos foaie Pan Tilapian și legume + masă-Prep, și Tilapia cu sos de lămâie și chili.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente.
Topiți 1 linguriță de unt cu ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic.
În timp ce untul se topește, presărați fileurile de pește cu sare și piper negru.
Așezați făina într-un vas puțin adânc. Fileuri de dragare în făină; scuturați excesul de făină.
Creșteți căldura la mediu-mare; încălziți 2 minute sau până când untul devine maro auriu.
Adăugați fileuri în tigaie; saut 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți fileurile din tigaie.
Adăugați amestecul de bulion în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 3 minute).
Se ia de pe foc. Se amestecă două lingurițe de unt cu un tel.
Serviți sosul peste fileuri.
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.