Saut somn cu sos de mustar
Somn saut cu sos de muștar este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 580 calorii, 34G de proteine, și 35g de grăsime per portie. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână grea, ou, ulei de gătit și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fileuri de somn sotate cu sos de unt de Pecan, Somn cu crustă de susan cu sos de arahide Geechee și Okra Sotată, și Pui sotat în sos de muștar-smântână.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 1/4 cană de smântână și muștar.
Lăsați să stea aproximativ 10 minute.
Într-un vas superficial, combinați oul cu crema de 1 lingură. Într-un alt vas superficial, combinați făina de porumb cu 1 linguriță de sare și piper. Scufundați fileurile în amestecul de ouă și apoi în făina de porumb condimentată. Scuturați excesul de făină de porumb.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați jumătate din peștele acoperit cu făină de porumb și prăjiți, întorcând o dată, până când fileurile sunt aurii la exterior și tocmai făcute în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru fileuri groase de 3/4 inci.
Scurgeți peștele pe prosoape de hârtie. Repetați cu restul de 1 lingură de ulei și fileuri de pește. Ștergeți tigaia.
Puneți tigaia la foc moderat.
Adăugați bulionul și usturoiul și aduceți la foc mic. Se amestecă restul de 1/2 cană de cremă; se fierbe până se reduce la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 2 minute. Se amestecă crema de muștar rezervată și restul de 1/4 linguriță de sare și se fierbe până se încălzește, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Serviți fileurile de somn acoperite cu sosul.
Recomandarea vinului: rieslings germane sunt extrem de flexibile cu alimente. Un riesling clasic, unul care nu este complet uscat, este ideal pentru răcirea căldurii muștarului și tăierea cremei bogate.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Somnul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloată Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.