Saut smog și ceapă cu chimion
Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, saut smog și ceapă cu chimion ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 95 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 164 calorii. 170 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, semințe de chimen, semințe de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciorbă Elvețiană sotată cu ceapă, Ciorbă Elvețiană sotată cu ceapă roșie, și Risotto de porumb și chimen cu smog elvețian.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut.
Adăugați ceapa și aruncați pentru a acoperi cu ulei. Saut pentru 10-12 minute amestecand des, pana cand ceapa se inmoaie si se rumeneste pe margini.
Se presară sare în timp ce ceapa se gătește.
Adăugați bietul la ceapă și amestecați bine cu cleștele.
Odată ce smogul se ofilește, 2 până la 4 minute, adăugați mierea, semințele de chimen, semințele de țelină și piperul negru. Aruncați bine pentru a combina și gătiți încă 2-3 minute, amestecând des.
Adăugați oțetul chiar înainte de servire.