Saut Inoxed Scoici Parmezan
Saut inoxed scoici parmezan este un pescatarian felul principal. O porție conține 217 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scoici littleneck, oregano, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ La Gratar Madras Ras Scoici Cu Saut Certa Curcubeu Și Corni, Sparanghel sotat cu unt și parmezan, și Saut năut cu Broccoli și parmezan.
Instrucțiuni
Combinați scoici, suc de lămâie și piper într-o tigaie mare antiaderentă. Acoperiți și gătiți la foc mediu 8 minute sau până când cojile se deschid. Aruncați orice cochilii nedeschise.
În timp ce scoicile gătesc, combinați brânza și următoarele 4 ingrediente (prin pătrunjel) într-un bol mic; deoparte.
Transferați amestecul de scoici într-un castron mare.
Se presară cu amestec de brânză și se stropesc cu ulei.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.