Saut Inoxed Scoici Parmezan

Saut Inoxed Scoici Parmezan
Saut inoxed scoici parmezan este un pescatarian felul principal. O porție conține 217 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scoici littleneck, oregano, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ La Gratar Madras Ras Scoici Cu Saut Certa Curcubeu Și Corni, Sparanghel sotat cu unt și parmezan, și Saut năut cu Broccoli și parmezan.

Instrucțiuni

1
Combinați scoici, suc de lămâie și piper într-o tigaie mare antiaderentă. Acoperiți și gătiți la foc mediu 8 minute sau până când cojile se deschid. Aruncați orice cochilii nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
În timp ce scoicile gătesc, combinați brânza și următoarele 4 ingrediente (prin pătrunjel) într-un bol mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați amestecul de scoici într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se presară cu amestec de brânză și se stropesc cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate16
Revista