Saut ficat de pui cu stafide si nuci de pin

Saut ficat de pui cu stafide și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 439 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, ficat de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Chard Sotat Cu Stafide Și Nuci De Pin, Saut verdeturi cu nuci de pin si stafide, și Saut Escarole Cu Stafide, Nuci De Pin Și Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți nucile de pin la cuptor până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Într-o cratiță mică din oțel inoxidabil, combinați stafidele, bulionul și vermutul. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 8 minute. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei la foc moderat. Condimentați ficatul cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper și gătiți, în două loturi, dacă este necesar, până aproape gata, aproximativ 3 minute. Ficatul ar trebui să fie încă destul de roz în interior.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt în tigaie și reduceți focul la moderat scăzut.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 15 secunde mai mult. Se amestecă amestecul de stafide și vermut și restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Aduceți la foc mic, răzuind fundul tigaiei pentru a disloca orice bucăți maro.
Adăugați ficatul și orice sucuri acumulate, nucile de pin și pătrunjelul și fierbeți până când ficatul este gata, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Recomandare de vin: încercați să potriviți gusturile sărate ale acestui fel de mâncare cu aromă siciliană cu un vin roșu rustic care provine din aceeași regiune. Sau serviți Salice Salentino ușor de găsit din Apulia, tot în sudul Italiei.