Saut Escarole cu cuscus perlat prăjit și ouă Pocate

Saut Escarole cu cuscus perlat prăjit și ouă Pocate
Saut escarole cu cuscus perlat prăjit și ouă Pocate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 601 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, fregola sarda și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Somon braconat cu Chimichurri și cuscus perlat: # BeyondInspiralized, Verdeață de sfeclă sotată cu ouă Pocate, și Ouă pocate și parmezan peste brioșă prăjită cu Pistou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Toast cuscus în 1 lingură. ulei într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând ocazional, până la cea mai mare parte aurie, 7 până la 8 minute (dacă folosiți fregola, omiteți uleiul și prăjirea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
FregulaFregula
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 1/4 linguriță. sare și 2 căni de apă (și fregola, dacă se utilizează); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți până când abia se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FregulaFregula
ApăApă
SareSare
3
Scurgere.
4
Gatiti usturoiul in 1/4 cana de ulei ramasa intr-o tigaie mare la foc mediu pana se inmoaie, dar inca palid, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați escarole și gătiți până începe să se ofilească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
6
Adăugați cuscusul și amestecați pentru a acoperi, apoi adăugați bulion și 1/2 linguriță. ardei și gătește încă 2 până la 3 minute. Se condimentează cu aproximativ 1/4 linguriță. sare și piper după gust și se păstrează cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CuscusCuscus
PiperPiper
BulionBulion
7
Umpleți cratița folosită pentru cuscus cu trei sferturi pline cu apă, adăugați oțet și gătiți la foc mare până când bulele abia rup suprafața. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Crăpați ouăle în apă și dați apei o agitare ușoară pentru a vă asigura că ouăle nu se lipesc de tigaie. Gatiti 3 minute pentru galbenusurile curgatoare. Cu o lingură cu fante, transferați ouăle pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
OțetOțet
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
8
Se presară cu aproximativ 1/4 linguriță. sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
9
Împărțiți amestecul de escarole între 4 farfurii de supă și puneți un ou pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
SupăSupă
OuăOuă
10
Stropiți cu mai mult ulei și presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
* Cumpărați fregola sarda de la markethallfoods.com sau la magazinele alimentare gourmet. Căutați ouă de rață pe piețele asiatice și ale fermierilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FregulaFregula
Ouă De RațăOuă De Rață
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista