Saut De Pui Zesty 8

Saut De Pui Zesty 8
Zesty Chicken saut, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 203 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de jumătăți de piept de pui, pudră de ceapă, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sote De Ardei Roșu De Pui, Carne De Pui Si Sparanghel Saut 4, și Sote de pui și caise.

Instrucțiuni

1
Așezați pudra de chili, pudra de usturoi, pudra de ceapă, chimenul, sarea (dacă se utilizează) și ienibaharul (dacă se utilizează) într-o pungă cu fermoar de dimensiunea unui galon și sigilați punga. Agitați punga pentru a combina bine condimentele. (Notă: de obicei omit pudra de ceapă și pun aproximativ 1/2 linguriță de piper de lămâie. Îmi place cel mai mult!).2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Praf De CeapăPraf De Ceapă
IenibaharIenibahar
CondimenteCondimente
ChimenChimen
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
SareSare
2
Așezați jumătățile de piept de pui, pe rând, între două foi de hârtie cerată sau folie de plastic și bateți-le cu mai multe lovituri de ciocan de carne sau sucitor, astfel încât să aibă o grosime uniformă de 1/2 inch. Scoateți hârtia. (Fiecare porție ar trebui să fie de aproximativ 6 uncii, deci dacă jumătățile de sân sunt mari, tăiați-le pe jumătate pe lungime.).3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
3
Așezați bucățile de pui în pungă cu condimentele, sigilați-le și agitați până când puiul este acoperit cu amestecul de condimente. Pune geanta deoparte.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
CondimenteCondimente
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Încălziți uleiul într-o tigaie extra-adâncă de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bucățile de pui și gătiți până se rumenesc ușor pe prima parte, 4 până la 5 minute. Întoarceți puiul și gătiți până nu mai roz în centru, încă 4 până la 5 minute.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
6
Transferați puiul într-un platou și serviți.6 o salată ar fi grozavă alături. Preferatul familiei mele este cartofii rumeniți adânc (cartofi rumeniți adânc) și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
PorumbPorumb
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista