Saut de porc cu porumb picant necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.29 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 205 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 36%. Încercați Burgeri de porc cu bacon-sote de porumb, Carne de porc picant, ardei verde și supă de porumb, și Sote De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați boabele de porumb și laptele într-o cratiță mare. Aduceți amestecul de porumb la fierbere la foc mediu; reduceți focul și fierbeți 20 de minute, amestecând frecvent. Se strecoară amestecul de porumb printr-o sită peste un bol, rezervând lichide și solide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Presărați Cotletele de porc cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3
Așezați lichidul de porumb rezervat într-un vas puțin adânc. Înmuiați o parte a fiecărui cotlet în lichid de porumb; dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 Ardei Morita Uscat
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați 4 cotlete de porc, cu fețele înfăinate în jos, în tigaie și gătiți 2 minute. Întoarceți Cotletele de porc și gătiți 2 minute sau până când ați terminat. Repetați procedura cu 1 linguriță de ulei și Cotletele de porc rămase. Puneți Cotletele de porc deoparte și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ceapa în tigaie și sotati timp de 30 de secunde la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați solide de porumb rezervate și arahide; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Opărit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Adăugați sos de soia, zahăr și ardei roșu; saut 4 minute sau până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
9
Așezați 2 cotlete de porc pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană amestec de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat