Saut creveți cu șuncă de țară și capere
Saut creveți cu șuncă de țară și capere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 363 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pâine, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pastrav Pan-saut cu capere, Cod cu Gremolata, capere și verdețuri de sfeclă Sotate, și Pui saut cu masline, capere si lamai.
Instrucțiuni
Cojiți creveții și devein, dacă doriți.
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare. Creșteți căldura la mare și adăugați creveți și șuncă; gătiți, amestecând constant, 3 până la 5 minute sau până când creveții devin roz. Reduceți căldura la mediu, adăugați vermut și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere.
Se toarnă într-un platou de servire mare, adânc sau boluri individuale.
Se presară cu pătrunjel și se servește imediat.
Serviți cu pâine franceză.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit condimentul Cajun al lui McCormick.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.