Saut creveți cu Broccolini
Saut creveți cu Broccolini necesită în jurul valorii de 1 oră și 7 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 367 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.32 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de broccolini, creveți, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Saut creveți cu Broccolini, Broccolini Sotate, și Saut Inktived Broccolini.
Instrucțiuni
Gătiti Broccolini în apă clocotită timp de 2 minute sau până când este aproape fraged; scurgeți.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și ghimbirul; sotati 1 minut.
Adăugați creveți, sare și Broccolini; sotati 4 minute sau până când creveții sunt gata. Se amestecă untul de creveți; gătiți timp de 30 de secunde sau până se topește untul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se împerechează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.