Saut Ciuperci Feliate
Saut ciuperci ar putea fi doar saut fel de mâncare pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 44 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, sare și piper, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Încercați Ciuperci Sotate, Saut Ciuperci Feliate, și Saut Ciuperci Feliate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capetele tulpinii dure sau decolorate și orice pete sau pete învinețite din ciuperci. (Dacă utilizați shiitakes, îndepărtați-le întreaga tulpină.)
Pentru ciupercile ferme, ștergeți murdăria cu o cârpă umedă sau clătiți bine sub apă curentă rece și uscați-o.
Pentru ciupercile delicate cu o mulțime de locuri pentru a se ascunde murdăria, scufundați-vă într-un castron cu apă rece și agitați ușor cu mâinile pentru a slăbi orice particule.
Scurgeți, clătiți bine sub apă curentă și uscați ușor.
Feliați ciuperci mari, grase, de aproximativ 1/4 inch grosime; tăiați cele subțiri în bucăți de mușcătură; lăsați-le pe cele mici întregi.
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare; adăugați ciuperci, șalotă și cimbru și amestecați des până când ciupercile se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.