Saut carne de pui și dovlecei cu sos de pătrunjel-Chervil
Saut carne de pui și dovlecei cu sos de pătrunjel-Chervil Pan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 289 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,02 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de ulei de măsline, unt, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Varză De Bruxelles Sotată Cu Chervil, Pui în sos de hrean și Chervil, și Cavolo Nero Sotat Și Rădăcină De Chervil Caramelizată Cu Lapte De Oaie.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și piper negru.
Încălziți 1 linguriță de unt și ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați dovlecelul și restul de 1/4 linguriță de sare în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand este crocant.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Topiți 1 linguriță de unt în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați bulion și chervil; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute sau pana se reduce la 1/4 cana.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1 1/2 linguri de unt, suc de lămâie și pătrunjel.
Serviți puiul cu sos și dovlecei.