Saut carne de pui cu masline verzi si coriandru

Saut pui cu măsline verzi și coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1032 calorii. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de măsline, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Creveți saut cu măsline verzi, Scallions și hamsii, Fasole verde sotată cu măsline și roșii uscate la soare, și Saut carne de pui cu masline, capere si lamai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță mică.
Adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul, scorțișoara și șofranul și gătiți la foc moderat până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul de pui și condimentați cu sare și piper. Creșteți căldura la mare și fierbeți, amestecând ocazional, până când lichidul se reduce cu trei sferturi și devine siropos, aproximativ 20 de minute.
Condimentează puiul cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, 5 până la 8 minute. Întoarceți puiul și gătiți timp de 2 minute. Întoarceți bucățile cu pielea în jos și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 25 de minute sau până când sucurile se limpezesc atunci când o coapsă este străpunsă.
Scoateți bățul de scorțișoară din sos.
Adăugați măslinele și restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu piper. Reîncălziți sosul la foc mic timp de 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și 1 lingură de coriandru tocat. Aranjați puiul pe farfurii și lingurați sosul în jurul său.
Se ornează cu coriandru și se servește.