Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul saut cu cartofi dulci și pere. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. O porție conține 266 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, jumătăți de piept de pui, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc cu pere Sotate și cartofi dulci și Stellan Artois Cidre, Cartofi dulci ' n ' pere, și Broccoli, cartofi dulci și pere.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Presărați puiul, carnea de porc sau peștele cu sare și piper. Saut până la fiert, 8 până la 10 minute pe parte pentru pui, 12 până la 15 minute pe parte pentru carne de porc sau 5 până la 7 minute pe parte pentru pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Caracatiță Brite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Scoateți din tigaie, acoperiți și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cartoful dulce și 1/2 cană de apă în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați Pera și gătiți încă 5 minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Jumătăți De Pere în Sirop
6
Transferați într-un castron. Aruncați cu oțetul, muștarul, tarhonul, sarea rămasă, câteva măcinări de piper și 3 linguri de apă. Împărțiți carnea sau peștele în 4 farfurii. Puneți legumele peste fiecare entre. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat