Saut bass cu sos de ciuperci shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 253 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $7.76 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, capace de ciuperci shiitake, fileuri de bas jupuite și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake, Saut bas cu dungi cu sos de lamaie-Caper, și Friptură de flanc cu sos de ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Presărați sare și piper peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
3
Adăugați pește în tigaie; gătiți 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți peștele din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ciuperci și ulei de susan la tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ghimbir și usturoi la tigaie; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ceapa verde și ingredientele rămase în tigaie; saut 2 minute.