Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sauerbraten. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă $2.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 305 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 101 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conserve de prune, oțet, gingersnaps și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Sauerbraten, Sauerbraten, și Sauerbraten.
Instrucțiuni
1
Așezați linguri de boabe de piper și ienibahar într-o pungă de pânză; zdrobi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2
Se amestecă în sare; frecați peste friptură. Pune deoparte. Într-un cuptor olandez mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
În aceeași tigaie, prăjiți maro în picături, la foc mediu, pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați oțetul, apa, boabele de piper întregi, ienibaharul întreg, ceapa, frunzele de dafin și slănina rezervată; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore. Se amestecă conservele și dulciurile; gatiti cu 1 ora mai mult sau pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Boabe De Ienibahar
Cookie-uri Gingersnap
Grăsime De Porc înapoi
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Răciți friptura peste noapte în lichid de gătit. Îndepărtați grăsimea.
7
Se încălzește încet în lichidul de gătit până se încălzește, aproximativ 1 oră.
8
Îndepărtați friptura și păstrați-o caldă. Se strecoară lichidul de gătit; întoarceți 3-1/2 căni în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Combinați bulionul și făina; se amestecă în lichid de gătit. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă și se fierbe. Feliați friptura; se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)