Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sauerbraten. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă $2.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 305 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 101 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conserve de prune, oțet, gingersnaps și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Sauerbraten, Sauerbraten, și Sauerbraten.
Instrucțiuni
1
Așezați linguri de boabe de piper și ienibahar într-o pungă de pânză; zdrobi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2
Se amestecă în sare; frecați peste friptură. Pune deoparte. Într-un cuptor olandez mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
În aceeași tigaie, prăjiți maro în picături, la foc mediu, pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați oțetul, apa, boabele de piper întregi, ienibaharul întreg, ceapa, frunzele de dafin și slănina rezervată; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore. Se amestecă conservele și dulciurile; gatiti cu 1 ora mai mult sau pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Boabe De Ienibahar
Cookie-uri Gingersnap
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Conservă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Răciți friptura peste noapte în lichid de gătit. Îndepărtați grăsimea.
7
Se încălzește încet în lichidul de gătit până se încălzește, aproximativ 1 oră.
8
Îndepărtați friptura și păstrați-o caldă. Se strecoară lichidul de gătit; întoarceți 3-1/2 căni în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Combinați bulionul și făina; se amestecă în lichid de gătit. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă și se fierbe. Feliați friptura; se servește cu sos.