Saucy Zmeură-Rubarbă

Saucy Zmeură-Rubarbă
Saucy zmeură-rubarbă este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 82 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de mere, zahăr brun, rubarbă) tăiați rubarba și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă Cu Zmeură Cu Rubarbă, Plăcintă Cu Zmeură Cu Rubarbă, și Plăcintă Cu Zmeură Cu Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Încălziți rubarba, sucul de mere, zahărul brun și 1 cană de zmeură la fierbere în 1 cratiță de 1/2 litru; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand rubarba este moale. Se răcește aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se amestecă restul de 1 cană de zmeură. Lingură în feluri de mâncare pentru desert. Se acoperă cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista