Saucy Pui
Saucy pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 768 calorii, 54g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, marmelada de portocale a lui Smucker, sos de soia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Saucy Pui, Saucy Pui, și Saucy Chicken Italiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați marmeladă, sos de soia, ketchup și apă.
Adăugați bucăți de pui și acoperiți. La frigider timp de trei până la patru ore sau peste noapte, întorcând ocazional bucăți de pui.
Scoateți puiul și așezați-l într-un singur strat, cu pielea în sus, într-o tigaie.
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 375 grade F 45 până la 50 de minute sau până când puiul este fraged.
Periați cu marinată de mai multe ori în timpul gătitului, până la 15 minute de la scoaterea din cuptor. Aruncați marinada rămasă.