Sauced: Castravete Dulce Savura
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Sauced: gustul dulce de castravete ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de ceapă, oțet de cidru, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 98 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjituri de pește thailandeze cu sos dulce de ardei iute și gust de castraveți, Sos: Chutney Dulce De Mango, și Savurați vara: gust de porumb dulce și picant.
Instrucțiuni
Radeți castraveții folosind discul de grătar într-un robot de bucătărie. Treceți la lama de oțel și pulsați până când castravetele sunt tocate fin. Repetați cu ceapă și ardei.
Puneți castraveții tocați, ceapa și ardeii într-un castron mediu și amestecați în sare. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte.
Se toarnă amestecul de legume în strecurătoare cu plasă fină. Clătiți sub apă rece și strecurați, împingând legumele pe partea laterală a strecurătorului folosind o spatulă de cauciuc pentru a îndepărta cât mai multă apă.
Într-o cratiță medie, aduceți oțetul, zahărul, semințele de muștar și semințele de țelină la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a se dizolva în zahăr.
Adăugați amestecul de legume, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, transferați gustul într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider .