Satsuma Lime Gingersnap Pie
Satsuma Lime Gingersnap Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 580 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,29 USD pe porție. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 110 ar spune că a lovit locul. Un amestec de gălbenușuri de ou, lapte condensat, firimituri de prăjituri de ghimbir măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu var cheie cu o crustă de ghimbir, Plăcintă Cu Var Cheie Cu Coajă De Ghimbir Pecan, și Macadamia Key Lime Pie.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de prăjituri, zahărul brun, cardamomul și ghimbirul cristalizat într-un castron mare. Plierea cu o spatulă de cauciuc, adăugați încet butte topit și continuați să pliați până când se umezește uniform.
Apăsați amestecul în fundul vasului de plăcintă, acoperind fundul și părțile laterale. (Purtarea mănușilor de plastic în timp ce faceți acest lucru vă va asigura că amestecul nu se lipește de mâini). Puneți la frigider crusta timp de o oră. Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți crusta goală până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Bateți împreună laptele condensat și gălbenușurile de ou într-un castron mare până când sunt combinate.
Bateți în suc de satsuma, suc de satsuma, coajă de tei și suc de lămâie.
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă coaptă.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 40 până la 45 de minute. Se lasă să se răcească și se servește.