Rola De Homar A Bucătarului Rebecca Charles
Chef Rebecca Charles ' Lobster Roll ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 339 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați țelină, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Rola De Homar, Rola De Homar, și Rola De Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scufundați homarii în apă clocotită rapid. Gatiti aproximativ 7-10 minute sau pana cand ati terminat. Puneți homarii în apă cu gheață timp de 10 minute pentru a opri gătitul și răciți bine; se scurge. Separați coada și ghearele de corp; aruncați corpul. Crăpați cojile și îndepărtați carnea, aruncând cochilii și cartilajul. Tăiați carnea în bucăți de 1/2 inci.
Combinați homarul, maioneza și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Apăsați chiflele deschise și puneți-le în tigaie, întorcându-vă pentru a acoperi ambele părți. Gatiti chiflele pana se rumenesc pe ambele parti.
Umpleți chifla cu umplutură de homar și presărați cu arpagic tocat, dacă doriți.
Serviți cu cartofi prăjiți și salată pentru bebeluși, dacă doriți.