Satay de pui la grătar cu salată de castraveți

Satay de pui la grătar cu salată de castraveți este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ceapă verde, alune de cocktail și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Castraveți De Pui La Grătar, Pui la grătar cu salată de roșii-castraveți, și Pui de iaurt la grătar cu salată de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn de 8 (10 inci) în apă 30 de minute.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Așezați 1/2 cană sos de arahide într-un castron mediu; pus deoparte.
Tăiați puiul transversal în felii groase de 1/2 inch. Se acoperă bine feliile de pui cu sos în castron; se presară cu 1/4 linguriță sare. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Într-un alt castron mediu, amestecați ingredientele salatei de castraveți; pus deoparte.
Scoateți puiul din castron; aruncați sosul de arahide. Pe fiecare frigăruie, filetați 4 până la 5 felii de pui.
Puneți frigarui pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 6 până la 8 minute, întorcându-vă o dată, până când puiul nu mai este roz în centru.
Pentru a servi, împărțiți salata de castraveți în 4 farfurii de servire. Se acoperă cu frigarui de pui și toppinguri.