Satay de porc din Singapore cu orez cu lămâie-Curry

Singapore carne de porc Satay cu orez de lamaie-Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 613 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, nuci de fistic, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Singapore Satay Sandwich-Uri, Nucă De Cocos - Curry De Porc Satay, și Satay de porc cu tăiței de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tavă mare sau o tigaie pentru grătar cu spray de gătit și preîncălziți la mediu-înalt.
Frigarui alternativ bucăți de carne de porc și ceapă pe frigarui de metal sau lemn.
Ungeți sosul teriyaki peste tot ceapa și carnea de porc și rotiți frigarui în semințe de susan.
Puneți frigarui pe tigaie fierbinte și gătiți 3 până la 5 minute, până când semințele se rumenesc.
Într-o cratiță medie, combinați orezul, pudra de curry, chimenul, coaja de lămâie, bulionul, stafidele și nucile. Aduceți la foc mic. Gatiti 3 minute pentru a incalzi. Îndoiți cilantro și condimentați cu sare și piper.