Sarma (Varză Umplute)
Sarma (varză umplută) necesită în jur 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 394 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, ou, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sarma, frunze de varză umplute din Dalmația, SARMA (sarmale croate umplute), și Rulouri De Carne De Varză Acră (Sarma) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți varza la congelator câteva zile. Cu o noapte înainte de a face rulourile, scoateți-l să se dezghețe.
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, carnea de porc, șunca, orezul, ceapa, oul, praful de usturoi, sarea și piperul.
Se amestecă bine. Formați amestecul de carne în bile alungite, folosind 1/2 cană din amestec la un moment dat. Apoi, înfășurați o frunză de varză în jurul fiecărei bile.
Întindeți varza murată în fundul unui vas mare, apoi stratificați rulourile de varză deasupra, așezându-le cu cusătura în jos.
Turnați sucul de roșii peste rulouri, apoi adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de aproximativ 3 ore, adăugând mai multă apă, după cum este necesar.