Sarma (Varză Umplute)

Sarma (Varză Umplute)
Sarma (varză umplută) necesită în jur 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 394 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, ou, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sarma, frunze de varză umplute din Dalmația, SARMA (sarmale croate umplute), și Rulouri De Carne De Varză Acră (Sarma) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți varza la congelator câteva zile. Cu o noapte înainte de a face rulourile, scoateți-l să se dezghețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
RolaRola
2
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, carnea de porc, șunca, orezul, ceapa, oul, praful de usturoi, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc
OrezOrez
OuăOuă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă bine. Formați amestecul de carne în bile alungite, folosind 1/2 cană din amestec la un moment dat. Apoi, înfășurați o frunză de varză în jurul fiecărei bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
CarneCarne
FolieFolie
4
Întindeți varza murată în fundul unui vas mare, apoi stratificați rulourile de varză deasupra, așezându-le cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
VarzăVarză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Turnați sucul de roșii peste rulouri, apoi adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de aproximativ 3 ore, adăugând mai multă apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
RolaRola
ApăApă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista