Sare Crusted Întreg Snapper Roșu

Sare Crusted Întreg Snapper Roșu
Snapper întreg roșu cu crustă de sare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.61 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 513 calorii, 66g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Un amestec de snapper, pătrunjel, fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Snapper cu crustă de sare cu portocaliu de sânge și dafin, Snapper roz cu crustă de sare de mare cu vin de gheață Nage, și Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche.

Instrucțiuni

1
Când gătiți cu un pește întreg, trebuie mai întâi să vă asigurați că peștele este eviscerat, piața locală de pește va face acest lucru pentru dvs. Pielea trebuie scalată și branhiile și aripioarele îndepărtate. Lăsați pe cap și coadă. Clătiți peștele în interior și în exterior, apoi uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Într-un bol de amestecare, combinați pătrunjelul, portocala, feniculul, frunzele de dafin, șalotul, fulgii de ardei roșu, semințele de fenicul și uleiul de măsline de 1/4 cană. Umpleți cavitatea peștelui cu 3/4 din amestec, apoi întindeți restul de 1/4 pe fundul unei tigaie, astfel încât peștele să nu se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Transferați peștele în tigaia de prăjire și frecați pielea cu uleiul de măsline rămas. Într-un alt castron, bateți albușurile de ou la un vârf rigid, apoi pliați în sare pentru a face o pastă. Ungeți pasta de sare peste întregul pește și prăjiți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 30 până la 40 de minute. Albușurile de ou formează o crustă tare care se va sparge ca o coajă. Pentru a servi, scoateți carnea din pește cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Prospera Pinot Grigio
Prospera Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate61
Revista