Sardine într-un sos de roșii cu vârf de fenicul: Sarde alla Marinara

Sardine într-un sos de roșii cu vârf de fenicul: Sarde alla Marinara
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Sardine într-un sos de roșii cu vârf de fenicul: Sarde alla Marinara ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 299 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii, sardine și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Sardine umplute / Sarde a Beccafico, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Linguine cu sardine, fenicul și roșii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o cratiță la foc mediu-mic, sotează ușor ceapa în 3 linguri de ulei până când este moale și aurie, dar nu începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați roșiile tocate și gătiți, amestecând ocazional, timp de aproximativ 10 minute, sau până când cea mai mare parte a sucului s-a evaporat și roșiile s-au redus la un gem gros. Se amestecă aproximativ jumătate din semințele de fenicul și se adaugă sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
GemGem
4
Folosiți puțin mai mult ulei pentru a unge un vas de cuptor suficient de mare pentru a ține sardinele în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Adăugați tot, cu excepția a 1/3 cană de sos de roșii și întindeți-l pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Aranjați peștele deasupra sosului de roșii în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Presărați puțină sare, firimiturile de pâine și semințele de fenicul rămase deasupra peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
8
Stropiți pe vin, apoi punctați cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista