Sardine proaspete pe pâine la grătar

Sardinele proaspete pe pâine la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 294 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pâine groasă, sare de masă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sardine Proaspete La Grătar, Sardine Proaspete La Grătar, și Sardine proaspete la grătar cu fenicul și lămâie conservată.
Instrucțiuni
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Folosind 4 1/2 linguri de ulei, periați ambele părți ale fiecărei felii de pâine.
Presărați ambele părți cu sarea de masă. Grătiți sau prăjiți pâinea, întorcându-se o dată, până când este crocantă și aurie la suprafață, dar încă moale în interior, aproximativ 4 minute în total.
Frecați sardinele peste tot cu restul de 1 1/2 linguri de ulei și presărați cu sarea grosieră. Grătiți sau prăjiți sardinele timp de 4 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc și tocmai ați terminat, aproximativ 3 minute. Pentru a servi, acoperiți fiecare bucată de pâine la grătar cu 4 sardine.
Alternative de pește: mai dulci decât sardinele, topiturile sunt o alternativă ideală aici. De obicei sunt mai mici, așa că gătește-le puțin mai puțin.
Recomandare de vin: sarea sardinelor și rusticitatea acestui fel de mâncare sunt perfecte cu o sticlă foarte rece de Vinho verde modest și răcoritor din Portugalia. Multe vinho verdes sunt nonvintage, dar dacă cele disponibile pentru dvs. sunt datate, alegeți o sticlă cât mai tânără posibil.