Sardine dulci și acre: Sarde în Agrodolce

Sardine dulci și acre: Sarde în Agrodolce
Sardine dulci și acre: Sarde în Agrodolce este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 309 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ceapă, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Sardine umplute / Sarde a Beccafico, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Ceapă dulce-acrișoară (cipolline în Agrodolce) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul într-o tigaie mare și încălziți la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și sotati până când ceapa este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați roșiile, sarea și fulgii de chile și gătiți la foc mediu-mare, neacoperit, 6 până la 7 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați oțetul, zahărul, stafidele și nucile de pin și gătiți, amestecând, încă 2 minute. Coborâți focul la mediu și adăugați peștele într-un singur strat, dacă este posibil. Se unge cu sosul și se gătește, acoperit, timp de 7 minute. Descoperiți și fierbeți până când lichidul este mult redus și peștele este într-un sos gros și aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista