Saramură De Curcan Tutti Fructată

Saramură De Curcan Tutti Fructată
Fruity Tutti Turcia saramură ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 617 calorii, 59G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18 și costă 2,22 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de salvie, bulion de legume, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cum să murăm un curcan, Saramură De Curcan, și Saramură De Curcan.

Instrucțiuni

1
Se amestecă bulionul de legume, ghimbirul confiat, cireșele uscate, perele uscate, merele uscate, zahărul brun, sarea kosher, boabele de piper negru, boabele de ienibahar, 3 bețișoare de scorțișoară și 5 frunze de salvie împreună într-un vas mare până când zahărul brun și sarea se dizolvă complet; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Bulion De LegumeBulion De Legume
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Cireșe UscateCireșe Uscate
Mere UscateMere Uscate
Zahăr BrunZahăr Brun
Pere UscatePere Uscate
SareSare
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți saramura de pe foc, adăugați apa cu gheață și amestecați pentru a topi gheața și a răci saramura; la frigider până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SaramurăSaramură
GheațăGheață
3
Așezați curcanul încă înghețat în saramură și dați-l la frigider timp de 3 zile. În a doua zi de saramură, întoarceți curcanul în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
4
În ziua de servire (a treia zi de saramură), Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți curcanul din saramură și puneți-l într-o tigaie. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Așezați ceapa, mărul roșu, 1 crenguță de rozmarin, încă 2 bețișoare de scorțișoară și 1 frunză de salvie într-o cană de măsurare cu 5 căni pentru microunde și umpleți cana cu suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Măr RoșuMăr Roșu
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
ApăApă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
7
Puneți în cuptorul cu microunde și gătiți la putere mare până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
8
Se toarnă conținutul cupei în cavitatea curcanului. Frecați pielea curcanului cu uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
9
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când curcanul se rumeneste și sucurile curg limpede, 4 până la 4 1/2 ore. Un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei ar trebui să citească 165 de grade F (75 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții18
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista