Santa Fe Quiche

Santa Fe Quiche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 512 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute, lapte, cartofi pentru micul dejun condimentat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe, Quiche cu Zucchini și brânză de capră (Quiche de Zucchini au Ch Inktivre), și Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-o tigaie mică, gătiți chorizo-ul la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 5 minute, rupându-l în bucăți cu o lingură de lemn.
Se ia de pe foc și se scurge pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Într-un castron adânc de amestecare, amestecați ouăle și laptele până când sunt bine bătute.
Se toarnă amestecul de ouă în pielea de plăcintă necoapte. Lingurați uniform chorizo - ul și cartofii în pielea de plăcintă umplută cu ouă. Aranjați fâșiile verzi de chile într-un model sunburst deasupra umpluturii de quiche.
Presărați queso fresco deasupra.
Coaceți timp de 40 de minute. Feliați în 4 pene și serviți imediat, cu o tortilla caldă, dacă doriți.