Sangria Granita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Sangria Granitan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 131 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, vin ușor riesling, portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Lime granita {limsuksormn granita}, Sangria pui cu Eppa SupraFruta Sangria, și Sangria Pepene Verde-Sangria Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de sticlă, amestecați vinurile, apa și zahărul până se dizolvă zahărul.
Adăugați felii de lămâie și portocală; acoperiți cu folie de plastic. Răciți 3 până la 4 ore pentru a dezvolta arome.
Îndepărtați feliile de portocală și lămâie; se toarnă amestecul într-un vas de copt din sticlă de 8x8 inci. Acoperiți cu folie de plastic. Congelați 4 ore sau până când este ferm.
Când sunteți gata de servit, folosiți dinții unei furculițe pentru a rade suprafața granitei congelate; lingură în boluri.